Some OPs are not showing up when I click on the "Next" page...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Panem
    Age
    20
    Posts
    3,113
    Rep Power
    3

    Default Some OPs are not showing up when I click on the "Next" page...

    Some of the OPs are showing up when I am on the most recent page of the thread, but when I click on the "Next" page, it disappears, with just the title and the original poster's information and avatar remaining- in other words, it looked like the OP posted, but the post is blank. Has anyone else had this issue?
    "Ignis aurum probat"

  2. Sponsored Links


  3. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Utah
    Posts
    28,088
    Rep Power
    50

    Default

    Clear your cookies, restart computer. If your on an apple phone throw it away (okay maybe not on the second part). Not having that issue myself.
    sigline.jpg
    DISPATCHERS SAVE SECONDS.................SECONDS SAVE LIVES

  4. Sponsored Links


  5. #3
    Join Date
    May 2011
    Location
    Brown University
    Age
    50
    Posts
    20,402
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by FlameHeart View Post
    Some of the OPs are showing up when I am on the most recent page of the thread, but when I click on the "Next" page, it disappears, with just the title and the original poster's information and avatar remaining- in other words, it looked like the OP posted, but the post is blank. Has anyone else had this issue?
    Is it possible you forgot putting some posters on ignore?

    O P's won't show up if those posters are on ignore.

  6. Sponsored Links


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •